Weekend Lapland

Lang weekend Lapland? Geniet van een weekendje Lapland!
Weekend LaplandLapland als vakantiebestemming wordt steeds populairder. Maar wat niet iedereen weet, is dat je ook prima een lang weekend in dit prachtige sprookjesland kunt verblijven. De periode van half januari tot begin maart is hiervoor het meest geschikt. Je kunt dan met diverse aanbieders rechtstreeks naar Lapland vliegen, en zo een korte trip naar deze fantastische plek maken. Hieronder kom je nog veel meer te weten over een weekend Lapland. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Lapland!

Bekijk hier meer over een weekend in Lapland >>

Lees verder over de:

Weekend Lapland boeken?

Wat kun je in een lang weekend allemaal doen? Dat is best veel. Zo kun je bij voorbeeld genieten van de sfeer en aan den lijve ondervinden hoe het leven in het verre en koude noorden is. Je kunt meegaan met een sneeuwscootertocht door de taiga of over de Finse meren. Wil je liever wat sportiefs doen, huur dan een paar ski’s en verken de skipistes. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan langlaufen, of je kunt zelfs een huskysafari boeken (lees meer over vakantie Lapland inclusief excursies). Dit is een onvergetelijke belevenis, omdat je de honden zelf mag aansturen terwijl je door het betoverende winterwonderland zoeft. Zelfs als de dag voorbij is, is er nog genoeg te beleven. Heb je altijd al het Noorderlicht willen zien? Kleed je zodra het donker wordt heel warm aan, en ga naar buiten om dit prachtige natuurfenomeen te aanschouwen. Dit is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Weekend LaplandWeekend Lapland Noorderlicht en overnachtingen:

Verder is zelfs het overnachten in Lapland heel bijzonder. De accommodaties bestaan uit schitterend gelegen appartementen, maar je kunt er ook voor kiezen om in een lodge in de wildernis te verblijven. De lodges bevinden zich in de ongerepte natuur, en vaak dicht bij een meer of een rivier. Bij een verblijf in een lodge waan je jezelf in een hele andere wereld, een wereld waarin de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Toch zijn alle accommodaties zeer comfortabel, en kun je er elke avond gebruikmaken van een sauna. Het resultaat is dat je na slechts een lang weekend in Lapland geheel verkwikt terugkeert naar Nederland (lees meer over een vakantie in Lapland).

Weekend Lapland kerstman:

Van plan om naar de kerstman te gaan? Het geweldige gebied van Lapland? Een weekend Lapland, dat kan zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Bekijk hier de kerstman reizen in Lapland voor een weekend >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *