Vakantie Lapland kosten

Vakantie Lapland kosten

Lees hier meer over de kosten van een Lapland vakantie of rondreis ->

Lapland, meer dan alleen sneeuw! Kom op deze pagina meer te weten over de kosten van een vakantie in Lapland!
Vakantie Lapland kostenFinland is een geweldig land om prachtige steden te bezoeken of om heerlijk te genieten van de veelzijdige natuur die het land heeft te bieden. Een deel van Finland dat zeker niet mag worden overgeslagen in Lapland. Deze noordelijkste provincie van Finland staat bekend om de vele wintersportmogelijkheden, maar is ook erg geschikt voor actieve bezigheden. Hieronder een opsomming van de dingen die je absoluut niet mag missen bij een bezoek aan deze wonderlijke provincie. Hieronder kom je meer te weten over de vakantie Lapland kosten en de rondreis Lapland kosten.

Bekijk hier de prijs voor een Lapland vakantie >>

Vakantie Lapland kosten:

  • Het Noorderlicht in Lapland.

Bij veel mensen staat dit prachtige verschijnsel op hun ‘bucket-list’ maar slechts weinigen maken ook daadwerkelijk de reis. In Lapland heb je een grote kans om het Noorderlicht te aanschouwen tijdens een mooie, donkere nacht. Het spektakel is te zien wanneer energie vrij komt tijdens uitbarstingen van plasmawolken op de zon. Hierdoor komen er deeltjes vrij die vervolgens het prachtige Poollicht laten zien. De wintermaanden is de beste periode om dit licht waar te nemen.

  • Safari op de sneeuwscooter in Lapland.

Vakantie Lapland kostenMet hoge snelheid over de uitgestrekte sneeuwvlakten rijden en waarschijnlijk nog elanden en rendieren tegengekomen ook! Tijdens de vaak georganiseerde tochten wordt je onder leiding van een ervaren gids meegenomen en brengt de gids je langs de mooiste plekjes.

  • IJsvissen Lapland.

In Lapland is ijsvissen erg populair. Om te ijsvissen heb je een ijsboor nodig om een gat te maken. Midden op het metersdikke ijs, kun jij je eigen avondmaal bij elkaar vangen.Er zijn over heel Lapland speciale plekken waar dit kan. Meestal is er ook gelijk een groot vuur aanwezig waar je desgewenst je vangst gelijk kan bereiden!

Rondreis Lapland kosten:

  • Rovaniemi Lapland.

De hoofdstad van de provincie Lapland is Rovaniemi. Dit is een gezellige stad met veel restaurants en winkels én misschien wel de bekendste inwoner van de wereld, namelijk, de Kerstman. Er is zelfs een apart dorp voor hem gebouwd. In Santa Claus Village is naast de woonplaats van de kerstman ook nog eens een uitgebreid pretpark waar je jezelf uren in kunt vermaken. Wanneer je een rondreis Lapland wilt gaan maken dan kan dit zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis.

Bekijk hier meer over de kosten van een rondreis door Lapland >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *