Rondreis Lapland oktober

Rondreis Lapland oktober

Lees hier verder over de oktober rondreizen door Lapland ->

Rondreis Lapland oktober, een rondreis door Lapland in oktober.
Rondreis Lapland oktoberEen rondreis is de ultieme manier om alle prachtige facetten van Lapland te bewonderen. Zeker wanneer het onder deskundige begeleiding verloopt heb je de garantie dat je niets zult missen. Een rondreis in oktober is een goede keuze. De beste reisperiode voor Lapland is lastig aan te geven, maar in oktober ben je verzekerd van een besneeuwd landschap zodat je volop kunt gaan genieten. Op deze pagina kom je nog veel meer te weten over het maken van een mooie rondreis door het prachtige Lapland in oktober, maar ook heb je de mogelijkheid om de reizen te bekijken bij de reisspecialist op het gebied van Laplandreizen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie rondreis in oktober in het unieke Lapland.

Bekijk hier meer over oktober rondreizen in Lapland >>

Rondreis Lapland oktober, de beste reistijd:

  • De beste reistijd

Lapland is eigenlijk altijd een prachtige bestemming, het gehele jaar door. De beste reistijd is daarom lastig aan te geven, het ligt aan hetgeen wat je graag wilt zien en ondernemen. Daarnaast is het moeilijk omdat het gebied geen vier, maar zes seizoenen kent. Oktober valt in het zogenaamde seizoen Kaamos. Dit seizoen start in oktober en loopt tot begin december. Kaamos wordt ook wel Poollicht genoemd en het staat voor het bijzondere licht wat weerkaatst op het besneeuwde oppervlak. De paars-blauwe gloed is prachtig om te zien. (Rondreis Lapland oktober)

Laplandreizen oktober:

  • Een rondreis in oktober

Rondreis Lapland oktoberWanneer je in oktober er voor kiest om Lapland te bezoeken heb je sowieso sneeuw en door het Kaamos seizoen ben je vrijwel iedere dag getuige van het Poollicht. Een derde facet wat in deze periode zo nu en dan zichtbaar is het Noorderlicht. Bekijk het van de beste locatie in Lapland en geniet van dit ontzettend mooie aspect. Daarnaast kan je tijdens een rondreis in oktober ook deelnemen aan verschillende excursies. Husky sleeën, rendier tochten of een snelle rit op een sneeuwscooter. Ook het beoefenen van een wintersport is zeker een mogelijkheid. (Rondreis Lapland oktober)

Weer Lapland oktober:

  • Koud in oktober

De eerste sneeuw valt al rond september. In oktober is het daardoor al vrij koud in Lapland. Dit is echter absoluut geen reden om binnen te blijven of sommige excursies af te slaan. De kou is goed te verdragen in Lapland. De lucht is droog en er staat vaak maar weinig wind. Een goede wollen muts en thermo ondergoed doen ook wonderen, het houdt het lichaam droog en warm wat uiterst belangrijk is in deze ijskoude temperaturen. Kom meer te weten over een reis naar Lapland (rondreis Lapland bijvoorbeeld of een vakantie Lapland) door op één van de blauwe tekstlinks te klikken.

Bekijk hier de rondreizen in Lapland voor oktober >>

Meer informatie:

One Reply to “Rondreis Lapland oktober”

  1. Ik zou heel graag volgend jaar oktober samen met mijn vriendin een mooie reis door Lapland willen maken, puur om de omgeving te proeven en te genieten van de prachtige natuur en excursies die er te maken zijn.

    Wat is de prijs waar je gemiddeld aan moet denken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *