Rondreis Lapland Lofoten

Rondreis Lapland Lofoten

Lees hier verder over de rondreizen door Lapland en de Lofoten ->

Rondreis Lapland en Lofoten. Geniet van een unieke rondreis naar Lapland Lofoten.
Rondreis Lapland LofotenTijdens deze bijzondere rondreis kom je ogen tekort. Je reist via de eindeloze bossen en uitgestrekte toendra’s van Fins Lapland naar het uiterste noorden van Noorwegen. In Fins Lapland kun je aan bijzondere activiteiten deelnemen. Ga met een gids mee op een sneeuwschoenwandeling, of ga op eigen houtje langlaufen of skiën. Verder kun je een sneeuwscootertocht maken door besneeuwde bossen en over bevroren meren. Het absolute summum van deze reis is om een huskysafari te maken met je eigen hondenslee. Je mag de slee zelf besturen, wat voor een onvergetelijke ervaring zorgt. Bekijk hieronder nog veel meer leuke informatie over een rondreis Lapland Lofoten. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis!

Bekijk hier meer over rondreizen in Lapland Lofoten >>

Rondreis Lapland Lofoten:

Na al deze avonturen laat je Lapland achter je (bijvoorbeeld met een rondreis Lapland), en reis je naar het noorden van Noorwegen, boven de Poolcirkel. Een van de dingen die je hier absoluut moet doen, is op zoek gaan naar het Noorderlicht. De route in Noorwegen wordt gedomineerd door een ruig en rotsachtig kustgebied. Je vindt hier veel diepe fjorden. Voor deze kust ligt de eilandengroep de Lofoten, waar Rondreis Lapland Lofotenje met de boot naartoe gaat. Je kunt hier genieten van schitterende luchten en een prachtige natuur. De eilanden worden omringd door hoge bergpieken, waardoor ze vrij besloten liggen. De Lofoten (lees meer over een rondreis Lapland en de Lofoten) hebben een echte visserijtraditie, die een grote bijdrage heeft geleverd aan de economie van de eilanden. De geschiedenis van deze archipel voert terug naar de Vikingtijd. Bezoek het Lofotr Vikingmuseum en je komt alles te weten over de hoogtijdagen van de Vikingen. In Borg bevindt zich het grootste Viking-langhuis dat ooit is gevonden, en dat nu als openluchtmuseum dient.

De meeste toeristen komen naar de Lofoten om van het bijzondere licht, de vergezichten en de schilderachtige vissersdorpjes te genieten. Maar je vindt er ook lange, ruige zandstranden met diverse kolonies zeevogels. Tot de activiteiten op deze eilandengroep behoren vissen, duiken, wandelen en klimmen. Daarnaast kun je er zelfs raften op de oceaan, en het is de meest noordelijke plek ter wereld om te surfen. (Rondreis Lapland Lofoten)

Meer informatie over Lapland en Finland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *