Rondreis Lapland januari

Rondreis Lapland januari

Lees hier verder over de Lapland reizen in januari ->

Rondreis Lapland in januari. Alles over mooie rondreizen in januari.
Rondreis Lapland januariLapland is schitterend, en strekt zich uit over Zweden, Noorwegen en Finland. Het is de perfecte plek voor mensen die graag in beweging zijn. Zelfs in de koudste tijd van het jaar valt er nog genoeg te beleven. Het is wel aan te raden om van te voren te bedenken wat je graag in Lapland zou willen doen. Je kunt bij voorbeeld kiezen uit een individuele rondreis of een groepsrondreis (lees meer over een rondreis Lapland hier). Als je individueel op reis gaat, kun je zelf je reis samenstellen. Hieronder kom je meer te weten over een rondreis Lapland januari. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis!

Bekijk hier meer over vakanties in Lapland januari >>

Rondreis Lapland januari:

Ga je in januari op reis naar Lapland, dan maak je het seizoen van de diepste winter mee. Deze koudste periode duurt van december tot half februari. De temperatuur varieert van 0° tot -35° Celsius. Wollen mutsen en thermo-ondergoed zijn nu onmisbaar. Het kan dus ijzig koud zijn, maar doordat de lucht droog is en er weinig wind staat, voelt het niet heel erg koud aan. Verder is het in het begin van dit seizoen nog erg donker, maar vanaf begin januari is de zon weer te zien. Toch trekt dit seizoen de meeste reizigers, omdat ze willen genieten van de Rondreis Lapland januarischitterende sterrenhemel en het Noorderlicht. Bovendien hangt de gezellige kerstsfeer er nog, zijn de ijshotels geopend en worden er iglo’s gebouwd. Er is meer dan genoeg sneeuw en er branden overal behaaglijke kampvuren. Het is de gezelligste tijd van het jaar en de omgeving oogt sprookjesachtig.

Rondreis Lapland januari 2017:

Op een rondreis kun je kennismaken met de inheemse bevolking, de Sami, die één is met de natuur. Daarnaast kun je vanaf half januari skiën, langlaufen, meegaan met een huskysafari of een sneeuwschoenwandeltocht maken. De schitterende natuur en de nationale parken van Lapland bieden diverse mogelijkheden om jezelf te vermaken. Geniet van de serene stilte die je niet vindt in de doorsnee wintersportgebieden. Verder is Lapland goed en goedkoop te bereiken vanaf Schiphol. Je kunt van tevoren diverse leuke activiteiten boeken, en zo de voor jou perfecte reis samenstellen (bijvoorbeeld een aanbieding Lapland).

Bekijk hier meer over rondreizen in Lapland januari >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *