Rondreis Lapland februari

Rondreis Lapland februari

Lees hier verder over Lapland reizen in februari ->

Rondreis Fins Lapland februari, geniet van een reis door Lapland in de maand februari.
Rondreis Lapland februariFebruari is de koudste maand die Finland kent. Waar de gemiddelde temperatuur tussen de -3 en de -22 graden ligt, zijn de koudste temperaturen in Fins Lapland zelfs -45 tot -50 graden. Daarnaast ligt er altijd sneeuw in februari. Brrr! Of tijd voor een leuke winterse trip? We vertellen je er graag meer over. Bekijk hieronder alles over een rondreis Lapland februari, zo heb je ook de mogelijkheid om de reizen te bekijken. Heel veel plezier met het bekijken van de mooiste reizen naar Lapland.

Bekijk hier meer over februari rondreizen in Lapland >>

Rondreis Lapland februari:

  • Fins Lapland.

Een wintersportvakantie biedt bijzondere activiteiten in de sneeuw. In februari geniet je van veel sneeuw en een heerlijk zonnetje. In vergelijking met de maanden ervoor is wintersporten in februari fijner, omdat er dan meer uren daglicht zijn. De kou valt overigens best mee, de gevoelstemperatuur ligt hoger dan de gemeten temperatuur door de invloed van een droog landklimaat.

Langlaufen is erg populair in Finland, maar ook aan skiën hebben de Finnen gedacht. Er zijn daarom een hoop wintersportgebieden. Andere bijzondere activiteiten in Lapland zijn: het maken van een honden- of rendiersledetocht, ijsvissen en het maken van een sneeuwscootertocht.

  • Ook kun je in Lapland schaatsen, iglo,s bouwen en elandensafari’s ondernemen.
  • Rondreis Lapland februariHoewel de kans op het zien van het noorderlicht het grootst is in december, is de kans in februari ook nog altijd groot.
  • Wanneer je naar Fins Lapland gaat, maak je kennis met de lokale bevolking, de Saami. Vroeger waren dit nomaden. Inmiddels wonen ze in huizen, maar ze kunnen je wel alles vertellen over de klederdracht, Samisch handwerk en Samische muziek. Daarnaast weten ze alles over rendieren. (Rondreis Lapland februari)

Tot slot: het mag misschien meevallen met de temperatuur, maar goede warme kleding is wel aanbevolen. Zorg er dus voor dat je thermokleding, mutsen, handschoenen en sjaals in je reiskoffer stopt, want je gaat ze wel nodig hebben. Daarnaast is het goed om op te letten dat je niet nat wordt door sneeuw of ijs, want onderkoeling kan levensgevaarlijk zijn! (Rondreis Lapland februari)

Vakantie Lapland februari:

Wanneer je van plan bent om een reis te maken naar Lapland (reis Lapland) in de maand februari dan kan je alle reizen bekijken door op één van de links te klikken. Je komt vervolgens bij de specialist terecht waar je de bijzondere reizen voor Lapland kan gaan bekijken. Bijvoorbeeld voor Noorwegen (rondreis Noorwegen of een Noorwegen vakantie), Zweden (rondreis Zweden) of Finland. In eerste instantie wordt je doorverwezen naar de Finland reizen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een vakantie Lapland februari of een rondreis Lapland februari!

Bekijk hier meer over vakanties in Lapland februari >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *