Rondreis Lapland december

Rondreis Lapland december

Lees hier verder over de december rondreizen naar Lapland ->

Rondreis Lapland december. In de maand december naar Lapland reizen? Geniet van een rondreis Lapland in december!
Rondreis Lapland decemberEr even tussenuit? Ga avontuurlijk op rondreis door Lapland in december. Vier de feestdagen in dit prachtige land en wees verzekerd van een knusse en witte kerst. Deze feestelijke maand is perfect voor een bezoek aan Lapland voor iedereen die van winterse temperaturen houd. Maar er zijn nog veel redenen waarom december een perfect maand in om naar Lapland te gaan (Rondreis Lapland december). Bekijk hieronder meer leuke informatie voor een reis naar Lapland.

Heel veel plezier met het uitzoeken van een geweldige reis naar dit bijzondere gebied.

Bekijk hier meer over december rondreizen in Lapland >>

Rondreis Lapland december:

  • Het weer in december.

Van december tot en met februari zijn de koudste maanden van Lapland. In december spreken we over een minimum van -17 graden celcius tot een maximum van -10 graden celcius voor overdag. Dikke kleding en warme winteraccessoires zijn dus noodzakelijk om mee te nemen. Deze misschien wat extreme temperaturen zorgen ook voor hele mooie maanden, want er is genoeg sneeuw.

  • Wintersport.

In december is het prima wintersporten in Lapland. De gebieden Salla en Hetta zijn bijvoorbeeld prachtige wintersportgebieden. Naast skiën en snowboarden is langlaufen ook erg populair in Lapland. Door haar uitgestrekte natuurgebieden leent dit zich ook prima hiervoor.

  • Rondreis Lapland decemberRendiertocht.

Lapland staat ook bekend om haar rendiertochten. Het is mogelijk om op expeditie te gaan met een rendiertocht. Op deze unieke en authentieke manier de natuur van Lapland leren kennen is een echte aanrader (bijvoorbeeld met een rondreis door Lapland).

Lapland december:

  • Noorderlicht Lapland.

In december is het mogelijk om in Lapland de Aurora Borealis te zien, oftewel het noorderlicht. Dit unieke natuurfenomeen zou al doorslaggevend moeten zijn om Lapland te bezoeken. In het begin van de maand wordt het al vroeg donker in Lapland en kun je dit noorderlicht extra goed zien. Vanaf 21 december worden de dagen langzaamaan weer langer en het is daarom beter om hiervoor vroeg in december naar Lapland te gaan.

  • Jacht.

Jachten is in Lapland toegestaan en ook voor toeristen is het mogelijk om mee te gaan op jacht. Ga mee met professionals en beleef een jachtervaring. Schiet je eigen wild en vaak is het mogelijk om die later, op traditionele wijze bereid, ook op te eten.

Lapland in december is dus een ideale rondreis bestemming.

Bekijk hier alles over de december rondreis in Lapland >>

Meer informatie:

One Reply to “Rondreis Lapland december”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *