Rondreis Finland

Rondreis Finland

Lees hier verder over de rondreizen door Finland ->

Rondreis Finland, geniet van een heerlijke rondreis door Finland.
Rondreis FinlandFinland is één van de Noordelijkste landen van Europa en deelt de grenzen met Estland en Rusland. Doordat er ontzetten veel bossen, meren en uitgestrekte vlakten zijn is het land uitermate geschikt voor een ontspannende vakantie in combinatie met actieve dagen waarbij u Finland van veel verschillende kanten zult zien. Hieronder kom je meer te weten over een rondreis Finland. Ook heb je de mogelijkheid om de reizen te bekijken voor een vakantie in Lapland.

Bekijk hier meer over rondreizen in Finland >>

Rondreis Finland:

  • Helsinki rondreis Finland.

Deze stad kun je absoluut niet missen tijdens een rondreis door Finland (bijvoorbeeld een rondreis Lapland). Helsinki heeft alles wat je mag verwachten van een hoofdstad. Van een bruisend centrum met veel restaurants en winkels tot aan prachtige gebouwen, waaronder de Witte Dom en het indrukwekkende stationsgebouw.

  • Kemi rondreis Finland.

Rondreis FinlandKemi ligt in het Noorden van Finland tegen de grens aan van Zweden. De stad ligt aan de Botnische golf en is een gemoedelijke stad met veel kunst. Zo zijn er diverse musea in de stad zoals het Kemi Kunstmuseum, met een collectie moderne kunst van regionale kunstenaars en het Kemi Historisch Museum, waar de historie van de stad onder de lopen wordt genomen.

  • Inarie rondreis Finland.

Dit dorps heeft ongeveer 1000 inwoners en deze zijn grotendeels van Saami-afkomst. Vanuit dit dorp zijn er heel veel excursies te ondernemen zoals kayak tochten en tochten per mountainbike. Ook is er een mogelijkheid om diverse bootexcursies te boeken op het Inarimeer, waarbij u onder andere het rotseiland Ukonkivi kunt bezoeken.

  • Oulu rondreis Lapland.

Aan het Saimaameer ligt de stad Oulu. Hier wordt elk jaar een groot openluchtfestival gehouden in het Olavinlinna kasteel dat in de veertiende eeuw is gebouwd. Ook het oudste houten huis van Finland is hier te bewonderen. Het Matilahuis is gebouwd in 1737 en ligt ongeveer een kilometer uit de kust van oulu op het eilandje Pikisaari. Per boot kunt dit eiland bereiken. Voor liefhebbers is er ook een grote botanische tuin in Oulu. De Botanische Tuinen van de universiteit ligt ongeveer 5 kilometer buiten het centrum en beschikt over een aantal buitentuinen en twee tropische plantenkassen in de vorm van een piramide.

Bekijk hier meer over Lapland rondreizen >>

Meer informatie over reizen door Finland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *