Reis Lapland kerst

Reis Lapland kerst

Lees hier verder over de reizen naar Lapland met de kerst ->

Reis Lapland kerst! Geniet van een mooie reis in een bijzondere periode. Uw droomvakantie in deze periode.
Reis Lapland kerst
Lapland is het vaderland van de Kerstman en is de noordelijkste regio van Finland dichtbij de poolcirkel. Kerst is het hoogseizoen in Finland, hoewel het aantal uren daglicht er dan erg beperkt is. Mensen van over de hele wereld verzamelen hier in Santa’s officiële woonplaats: Rovaniemi. Bekijk hieronder nog veel meer informatie over een reis Lapland kerst, ook heb je de mogelijkheid om een mooie reis naar Lapland in de kerstperiode te boeken. Veel plezier met het uitzoeken van een unieke reis naar Lapland in de kerstperiode!

Bekijk hier meer over Lapland reizen met de kerst >>

Reis Lapland kerst:

  • De magie van de kerst.

De kerst opening start met de officiële toespraak van de Kerstman Rovaniemi geniet een uitzonderlijke populariteit als winter bestemming vanwege de fascinerende natuur en magische sfeer. Kinderen kunnen met Santa op de foto en het is er een waar winkelparadijs voor elke pakjesliefhebber. Als de hoofdstad van Fins Lapland, is deze bruisende stad eveneens het centrum voor activiteiten, waaronder de Northern Lights tours!

  • Waar verblijven?

Ondanks de noordelijke ligging, is Rovaniemi is goed verbonden met de rest van de wereld via verschillende vervoermiddelen. Chalets en Reis Lapland kerstlodges zijn authentieke houtbouw vakantiehuizen: Je kan ze boeken dichtbij een romantisch stadje of ten midden in de vrije natuur en stralen de typische sfeer van warmte en karakter. In een vakantiehuis bent u vrij, met het comfort van uw eigen thuis. Net als andere vakantie accommodaties in de rest van Europa, is er ruime keuze, ook op vlak van hotels!

Lapland reizen kerst, de highlights:

  • Highlights Lapland.

De sneeuw komt volop in november – waardoor de ongerepte landschappen helemaal wit kleuren. Ideaal om met kids overdag in de sneeuw te spelen, rendieren en husky sleetochten te maken, te skiën en te schaatsen. De locatie in de buurt van het prachtige Lake Menesjärvi biedt toegang tot een scala aan activiteiten in de buitenlucht, evenals de kans om de ongrijpbare Aurora in de lange donkere nachten te spotten. Nadien geniet je van een heerlijke Finse sauna en steek wat op van de oude Finse mythologie en hun oorspronkelijke bevolking : de Sami die oorspronkelijk als nomaden het Noord-Europese Lapland bewoonden (lees meer over een rondreis Lapland of een rondreis Noorwegen).

Bekijk hier meer over kerst reizen in Lapland >>

Voor algehele reisinformatie over Finland: Rondreis.net.

Meer informatie over Lapland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *