Reis Lapland 2017

Reis Lapland 2017

Lees hier verder over de Lapland reizen in 2017 ->

Reis Lapland 2017, reizen door Lapland kan geweldig zijn!
Reis Lapland 2017Op zoek naar een avontuurlijke bestemming voor een reis in 2017? Ga volgend jaar eens naar Lapland. Dit meest noordelijke gebied van Scandinavië is een prachtig gebied om te ontdekken. Lapland kenmerkt zich aan haar uitgestrekte natuurgebieden, jacht en mogelijkheden voor wintersport. Zowel voor een rustig weekje ontspannen of een avontuurlijke vakantie is Lapland de ideale reisbestemming. Hieronder kom je nog veel meer te weten over een reis door Lapland in 2017.

Bekijk hier meer over 2017 reizen in Lapland >>

Reis Lapland 2017:

Een aantal activiteiten die niet mogen ontbreken tijdens een bezoek aan Lapland zijn:

  • Aurora Borealis 2017

De Aurora Borealis, oftewel het noorderlicht, is een uniek natuurfenomeen dat je gezien moet hebben. Vanwege haar noordelijke ligging ben je Lapland verzekerd van een goede belevenis van dit prachtige natuurverschijnsel. De beste maanden om het noorderlicht te zien zijn de maanden dat Lapland weinig zonuren heeft en het vroeg donker is. Van oktober tot januari zijn de beste maanden om het noorderlicht in Lapland te kunnen meemaken. (Reis Lapland 2017)

  • Jacht Lapland 2017

Reis Lapland 2017Ga mee op jacht in Lapland. Een unieke ervaring. Bij veel jachtexpedities is het mogelijk om het geschoten wild diezelfde avond ook op te eten. Dit wordt dan op traditionele wijze bereid. Een perfecte manier om meer dan de Laplandse cultuur te kunnen ervaren.

  • Rendiersleetocht 2017

Ontdek de prachtige natuurgebieden van Lapland tijdens een sleetocht met rendieren of huskyhonden. Ga mee en ontdek het winterse landschap op een echte Laplandse manier.

  • Wintersporten 2017

Lapland is per uitstek de beste bestemming voor alle wintersportliefhebbers. Hetta en Salla zijn twee populaire skigebieden. Langlaufen is ook erg populair in Lapland. Wintersporten in Lapland is ook een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld in Frankrijk of Oostenrijk. Dus voor een voordelige wintersportvakantie ben je in Lapland op de goede plek. (Reis Lapland 2017)

Lapland is dus een ideale reisbestemming voor 2017. Een avontuurlijke vakantie waar de jacht en sleetochten niet bij mogen ontbreken. Ook voor een ontspannen vakantie is Lapland ideaal, geniet van de natuur en ontdek de Aurora Borealis in Lapland. Dus ga op reis naar Lapland volgend jaar!

Bekijk hier meer over 2017 rondreizen in Lapland >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *