Lapland vakantie 5 dagen

Lapland vakantie 5 dagen

Lees hier verder over de 5 daagse Lapland vakanties ->

Lapland vakantie 5 dagen, Lapland is een fantastisch gebied.
Lapland vakantie 5 dagenLapland is de grootste regio van Finland en ligt in het Noorden van Finland. Door de dichte ligging bij de Noordpool zijn de winters zeer wit en worden er allerlei leuke en spannende activiteiten ondernomen. De natuur is ruig en ongerept en in de zomer kan het zelfs een heerlijke temperatuur worden en kan er aan watersport gedaan worden. Omdat er in vergelijking met Nederland maar weinig mensen wonen voelt het absoluut niet toeristisch en zal je zelden drukte tegenkomen. Bekijk hieronder meer informatie over een Lapland vakantie 5 dagen. Veel plezier met het uitkiezen van een mooie reis.

Bekijk hier alles over 5 dagen Lapland vakanties >>

Lapland vakantie 5 dagen:

Wat te doen in 5 dagen?
Er is zoveel te beleven in Lapland dat wanneer je 5 dagen gaat je je reis goed zal moeten plannen om er het meest uit te halen. Je zal een keuze moeten maken uit een van de vele dingen die Lapland te bieden heeft (bijvoorbeeld met een rondreis Lapland). Hieronder een paar ideeën:

  • Lapland vakantie 5 dagenHet is erg speciaal om de zon niet te zien ondergaan. Hoe Noordelijker je gaat hoe sterker dit fenomeen is. De stad Oulu is hier een goed voorbeeld van. Deze stad bestaat uit eilandjes die met elkaar verbonden zijn en heeft een zeer bruisend nachtleven.
  • In Lapland kan je een tocht maken met een hondenslee of rendierenslee. Dit zijn vrij normale vervoersmiddelen in Lapland door de vele sneeuw. Het Nationaal park Pallas-Yllästunturi is een goede plek om dit te ondernemen.
  • In 5 dagen kan je goed tot rust komen en daar kan je de vakantie ook goed voor gebruiken. Huur een blokhut met een Sauna voor een paar dagen en trek je volledig terug in het landschap van Lapland. Een sauna is een veel gebruikte middel van ontspanning in Finland en wordt door de meeste mensen wel eens gebruikt.
  • In de winter mag een bezoek aan Kemi niet ontbreken. Hier ontstaat in de winter een gigantisch ijskasteel met restaurants en een hotel. Ook voor kinderen is dit geweldig en is er een aparte speelplaats gemaakt.

Bekijk hier alles over 5 dagen Lapland rondreizen >>

Meer informatie over Lapland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *