Finland reizen

Finland reizen

Lees hier verder over de reizen naar Finland ->

Ontdek de diversiteit van Finland.
Finland reizenEen magisch landschap, het betoverende noorderlicht of ijsvissen, een reis naar Finland staat hoe dan ook garant voor een fascinerende ervaring. In de zomer kunnen watersportliefhebbers hun hart ophalen, want Finland wordt ook wel ‘het land van de duizend meren genoemd.’ En zelfs dat is eigenlijk nog een understatement, want zij telt maar liefst 188.000 meren! In de winterperiode is Finland net een sprookje. Indrukwekkend besneeuwde landschappen maken dat een tocht met een rendier -of hondenslee niet uit mag blijven. Voor de wintersport -en sneeuwliefhebbers is er juist dan genoeg te beleven. Bekijk hieronder meer leuke weetjes en tips over Finland reizen.

Wil je de mooiste reizen voor Finland bekijken, bijvoorbeeld om het unieke Lapland te gaan bewonderen? Klik dan op één van de blauwe links om de reizen te bekijken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een geweldige reis naar Finland.

Bekijk hier alles over reizen naar Finland en meer >>

Finland reizen:

Door de rijke geschiedenis maar ook rijke cultuur van dit land, zijn er vandaag de dag een aantal plaatsen die zeker niet mogen ontbreken om afgestreept te worden op je bezienswaardighedenlijst, wanneer je een reis door Finland maakt.

  • Finland reizenDe Kerstman in Rovaniemi- want wie kan nou zeggen dat hij heeft gezien hoe de kerstman woont?
  • Helsinki- één van de veiligste steden van ter wereld, ook bruist het er van gezelligheid, met uitstekende voorzieningen.
  • Kemi- altijd al eens willen slapen in een echt sneeuwkasteel? In Kemi kan het.
  • Oulu- historische bezienswaardigheden en gelegen nabij de noordpoolcirkel. Laatstgenoemde betekent in de zomerperiode 24 uur zon. In de winter daarentegen is het twee maanden nagenoeg donker.
  • Lapland- ongerepte natuurgebieden en als je een beetje geluk hebt, spot je misschien zelfs het noorderlicht.
  • Turku- de oudste stad van Finland, ooit was dit zelfs de hoofdstad. Bezoek het Turku Castle uit de 13e eeuw die een belangrijk rol speelde in de geschiedenis.
  • Kilpisjarvi- het meest noordelijke plaatsje, omgeven door de hoogste bergen van Finland. Bezoek hier de heilige berg Saami.

Finland reizenFinland reizen winter:

In de winter naar het prachtige Finland? Finland is zo’n divers land dat niet anders gezegd kan worden dan ontdek het zelf! Verbaas en verwonder je over dit bijzondere land. Als je nou houdt van cultuur snuiven, watersport, winkelen of relaxen, in Finland kan dat allemaal. Een land van diversiteit en wonderschone gebieden, je blijft je verbazen.

Finland reizen Noorderlicht:

Ook is het mogelijk om een reis te boeken (excursie) om het Noorderlicht te bewonderen. Geniet van een hele mooie reis door het Noorderlicht (bijvoorbeeld een reis van 4 dagen naar Lapland)te gaan bekijken met een prachtige excursie. Bekijk de reizen bij de specialist door op één van de links te klikken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis!

Bekijk hier alles over Finland rondreizen >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *