Finland bezienswaardigheden

Finland bezienswaardigheden

Lees hier verder over de bezienswaardigheden en vakanties in Finland ->

Finland bezienswaardigheden.
Finland bezienswaardighedenAls je wilt genieten van ongerepte natuur en duizenden meren en bossen, dan is Finland het land waar je absoluut heen moet. In dit land kun je eindeloos genieten van wandeltochten, fietstochten en historische steden. Finland is het dichtbeboste land van Europa en beschikt bovendien over een unieke flora en fauna. Wij geven je een aantal dingen die je niet mag missen tijdens een vakantie in Finland. Bekijk hieronder meer over Finland bezienswaardigheden en ook heb je de mogelijkheid om een mooie reis te boeken!

Bekijk hier meer over Finland highlights en reizen >>

Finland bezienswaardigheden:

  • Helsinki.

De hoofdstad van Finland is een relatief jonge stad en dus zijn er niet heel veel historische gebouwen, maar de stad heeft wel een aantal imposante kathedralen die zeker de moeite waard zijn. Daarnaast is Helsinki een hele hippe stad. Door de vele studenten die in de stad wonen is deze stad erg levendig te noemen. Het centraal station is zeker een bezoek waard. Via dit reusachtige station reizen dagelijks maar liefst 20.000 passagiers. Over de Domkerk van Helsinki is maar liefst 22 jaar gedaan om te bouwen en het resultaat is verbluffend. De domkerk is ook regelmatig het toneel van concerten en tentoonstellingen.

  • Finland bezienswaardighedenZeilen op de meren van Finland.

Finland heeft maar liefst 185.000 meren en daarom is het ook niet gek dat zeilen enorm groot is in het land. Elke Fin die in de buurt van het water woont, heeft wel een eigen boot. In Finland is zijn er veel zeilcruises te boeken, die je meenemen over de prachtige meren en waar je kunt genieten van verbluffende uitzichten.

Finland Lapland bezienswaardigheden:

  • Lapland: Actief in de sneeuw.

Ook in de winter is er genoeg te beleven in Finland. Wat dacht u bijvoorbeeld van spannende activiteiten zoals ijsvissen of een sledetocht met honden. Een ervaring om naar uit te kijken! Ook het Noorderlicht is in Lapland één van de belangrijkste trekpleisters. Voor dit ongelooflijke natuurverschijnsel reizen jaarlijks meer dan Finland bezienswaardigheden500.00 mensen af naar Lapland. De beste reisperiode om Het Noorderlicht waar te nemen is in de maanden oktober tot maart.

Wanneer je van plan bent om een unieke reis naar Finland te boeken dan kan het geweldig zijn om Lapland te gaan bewonderen. Bekijk hieronder meer informatie over de reismogelijkheden voor Lapland (rondreis Lapland bijvoorbeeld).

Lapland reis boeken?

Van plan om een mooie reis naar Lapland te boeken? Bijvoorbeeld een rondreis Lapland, een reis Lapland voor een langere periode, een vakantie Lapland of misschien wilt u wel een aanbieding meepakken (aanbieding Lapland)? Bekijk alle mooie reizen voor Lapland Finland door op één van de links te klikken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Lapland, bijvoorbeeld Noorwegen (rondreis Noorwegen) of misschien wel een rondreis Zweden en daarvan een stukje Lapland!

Bekijk hier meer over Lapland reizen en Finland rondreizen >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *